Foto te koop: Oh no

Foto te koop: Oh no

Ik ben bezig om mezelf te dwingen om een project te starten. Om dit project en mijn fotografie te kunnen bekostigen had ik enige tijd geleden al besloten om een paar foto's te verkopen. Ik moet ergens beginnen om een structuur op te bouwen. Met de verkoop van deze foto stimuleer je me ook om mijn fotografie tot een hoger niveau te trekken.

Deze heb ik "Oh no" getiteld, omdat deze verkoopster mij gebaarde, dat dit een slecht idee was. Ik had de foto al genomen en symboliseert ook mijn dilemma van het nemen van foto's in de openbare ruimte. Als fotograaf probeer je toch authentieke beelden vast te leggen.

Afdruk op 255 grams fotopapier, dat jaren kleurecht blijft. Ik heb de oplage beperkt gehouden tot 3 stuks. De grootte is 30 x 20cm en de foto heeft een kleine witrand van 6mm. Ik verkoop bewust enkel de foto, zodat je deze zelf naar eigen wens kunt inlijsten en om de eventuele verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Ik hoop hiermee in ieder geval mijn volgende project, dat al beter is uitgewerkt, te kunnen initiëren.

http://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrichting/woonaccessoires-schilderijen-tekeningen-en-foto-s/m1149209338-originele-kleuren-foto-oh-no-30x20cm-oplage-3-gesigneerd.html

Published by

xarne.jpg

Arne Kuilman

Een fysiek object van mijn dilemma

Te koop